Enable JavascriptPrinc1 – Kriminele – Lyrics | VersuriPrinc1 – Kriminele – Lyrics


Princ1 – Kriminele

Ja njoh ftyren edhe gjestet
ajo cmend kur buzeqeshet
ajo syt magjistare i ka,
dhe kur gabon ja du veset
mekatare qe kujdeset
ca mke bo prap se prap
e du hala

×4 O ca mke bo
×4 O ca mke bo bo bo

×2 Ti kriminele kriminele
ma vodhe zemren vec me shikim
dosjen ti mshele
dosjen ti mshele
mrena zemres tane bej burgim

E di qe sun u mlen ti kurr kurr kurr
se pa mu ti vdes per burr burr burr
se syt e tu tjert jan vetem si figur
zemren akull zemra jeme ta ben furr

Ja njoh ftyren edhe gjestet
ajo cmend kur buzeqeshet
ajo syt magjistare i ka,
dhe kur gabon ja du veset
mekatare qe kujdeset
ca mke bo prap se prap
e du hala

×4 O ca mke bo
×4 O ca mke bo bo bo

Me paret t’mia kam me fshi lotet tu
Kam t’thon e du paren ki me pa
kan ma shum du
E nese sje nese sje ti me mu
parja tve n’dilem ama me te kam me jetu
bona thashethem n’mahall
per ty jam perzi me mall
per ty i boj tonat
vec me ti plotsu deshirat
hajde mos e mkall
se un t’du si budall
leji llafet ca thojn
se vec llafe kan pyt

E di qe sun u mlen ti kurr kurr kurr
se pa mu ti vdes per burr burr burr
se syt e tu tjert jan vetem si figur
zemren akull zemra jeme ta ben furr

Ja njoh ftyren edhe gjestet
ajo cmend kur buzeqeshet
ajo syt magjistare i ka,
dhe kur gabon ja du veset
mekatare qe kujdeset
ca mke bo prap se prap
e du hala

×4 O ca mke bo
×4 O ca mke bo bo bo

Princ1 - Kriminele - Versuri Princ1 - Kriminele - Versuri Princ1 - Kriminele - Versuri Princ1 - Kriminele - Versuri Princ1 - Kriminele - Versuri Princ1 - Kriminele - Versuri Princ1 - Kriminele - Versuri Princ1 - Kriminele - Versuri Princ1 - Kriminele - Versuri Princ1 - Kriminele - Versuri

5/5 - (1 vote)