Alban Skenderaj & Miriam Cani – Zemer permbi Zemer – Lyrics


Alban Skenderaj & Miriam Cani – Zemer permbi Zemer

Zemer permbi zemer
Eja fli me mua
Ne kohe te mira e te veshtira
Un do te dua
Zemer permbi zemer
Eja fli me muaaa
Frymen e fundit dua ta marr un ne krahet e tua

Pj1;

Dhe kur thinjat do te mbulojn rrudhat ne balle
Do te dua njesoj si diten e paree
Si veten si jeten
E nese bota do te te kete kthyer shpinen
Do te dua si diten e paree

Refreni:

Zemer permbi zemer
Eja fli me mua
Ne kohe te mira e te veshtira
Un do te dua
Zemer permbi zemer
Eja fli me mua
Frymen e fundit dua ta marr ne krahet e tua
Dua ta marr ne krahet e tuuuuuuaaaa
Dua ta marr ne krahet e tua
Dua ta marr ne krahet e tua
Dua ta marr ne krahet e tuuuuuuaaaa
Dua ta marr ne krahet e tua
Dua ta marr ne krahet e tua

Pj2;

Jemi sjemi kopja ideale
Jemi sjemi nuk duam medale
Duam jete normale
Pa nje mije skandale
Pa shtirje sociale
Dashuri reale
Jemi sjemi kopja ideale
Jemi sjemi nuk duam medale
Me mjafton ta di un dhe tii

Refreni:

Zemer permbi zemer
Eja fli me mua
Ne kohe te mira e te veshtira
Un do te dua
Zemer permbi zemer
Eja fli me mua
Frymen e fundit dua ta marr ne krahet e tua
Dua ta marr ne krahet e tuuuuuuaaaaa
Dua ta marr ne krahet e tua
Dua ta marr ne krahet e tua
Dua ta marr ne krahet e tuuuuuuaaaa
Dua ta marr ne krahet e tua
Dua ta marr ne krahet e tua

Si veten si jeten
E nese bota do te te kete kthyer shpinen
Do te duaa si diten e paree

Alban Skenderaj & Miriam Cani - Zemer permbi Zemer - Versuri Alban Skenderaj & Miriam Cani - Zemer permbi Zemer - Versuri Alban Skenderaj & Miriam Cani - Zemer permbi Zemer - Versuri Alban Skenderaj & Miriam Cani - Zemer permbi Zemer - Versuri Alban Skenderaj & Miriam Cani - Zemer permbi Zemer - Versuri Alban Skenderaj & Miriam Cani - Zemer permbi Zemer - Versuri Alban Skenderaj & Miriam Cani - Zemer permbi Zemer - Versuri Alban Skenderaj & Miriam Cani - Zemer permbi Zemer - Versuri Alban Skenderaj & Miriam Cani - Zemer permbi Zemer - Versuri Alban Skenderaj & Miriam Cani - Zemer permbi Zemer - Versuri

Evaluează această postare Versuri